Hotel Arca lui Noe - Sinaia

Oferta Virtual Tour

Faceţi alegerea potrivită

Hotel Arca lui Noe - Sinaia

Povestea Hotelului

Arca lui Noe, hotelul de 4 stele din staţiunea montană Sinaia, a fost proiectat în 2005 in stilul marilor hoteluri din Europa iar scopul a fost indeplinit cu succes. Clădirea hotelului pe 9 nivele se ridică impozant la 27 m inălţime, Arca lui Noe oferă o privelişte deosebită asupra Munţilor Bucegi. Designul interior reflectă luxul in cele mai mici detalii. Holul este ornat cu portrete reflectand plecarea şi intoarcerea lui Noe. Decorul este accentuat cu detalii din lemn şi marmură. Frumoasa Sală a Restaurantului cu plafoane inalte este infrumuseţată cu candelabre. Pot fi savurate mancăruri rafinate din bucătăria Internaţională şi Armeană, cărora li se adaugă o listă selectă de vinuri fine. Hotelul Arca lui Noe este un exemplu inedit de lux in Sinaia. Nouă etaje cu un design clasic unic, imbogăţit de finisaje şi detalii din marmură şi lemn, trepte şi dale din marmură. Hotelul Arca lui Noe vă pune la dispoziţie şi posibilitatea găzduirii evenimentelor speciale in viaţa dvs., atăt pe plan personal dar şi profesional. Sala de conferinţe oferă spaţiul ideal pentru o intalnire de afaceri, un consiliu sau o reuniune, orice activitate fiind cu succes intreţinută şi facilitată de echipamentele audio-video. Apropierea de Mănăstirea Sinaia, permite o plimbare relaxantă pană; la principalele puncte de atracţie din staţiune: Castelul Peleş, Muzeul Bucegi, Cota 1400.


Camere şi apartamente

Camerele din Hotel Arca lui Noe au fost amenajate în stilul clasic. Tradiţie, lux, confort, precum şi o atenţie sporită la detalii sunt toate particularităţi distinctive ale camerelor de hotel. Camerele dispun de telefon, mini-bar, TV şi seif propriu, cabine de duş cu hidromasaj şi balcoane cu o vedere extraordinară asupra Munţilor Bucegi.


Servicii

RECEPŢIE - Hotel Arca lui Noe dispune de un personal bine informat, gata oricând să vă stea la dispoziţie pentru oricare dintre solicitările dvs. SEIF - Veţi avea la dispoziţie în camera de cazare propriul seif, a cărui utilizare este extrem de facilă. ROOM SERVICE - Serviciul este disponibil între orele 11.30 am - 22.30 pm. Puteţi comanda micul dejun între orele 8.30 am si 11.00 am sau până la orele 22.30 alte delicii din meniul Restaurantului. SAUNĂ, JACUZZI & PISCINĂ - Serviciile sunt disponibile tuturor oaspeţilor noştri, în intervalul orar 10.30 am - 22.30 pm. Accesul aici este permis doar oaspeţilor Arca lui Noe. PARCARE - Atunci când faceţi rezervarea, vă rugăm să ne înştiinţaţi dacă intenţionaţi să beneficiaţi de un loc de parcare. INTERNET - Pentru aceia dintre dvs. care doresc să-şi verifice mail-ul sau să facă Browsing în interes personal sau profesional, Hotel Arca lui Noe furnizeaza Internet 24h din 24 în zone dedicate din incinta hotelului. Sunt de asemenea disponibile şi modem-uri în interiorul camerelor de hotel. WI FI - Hotel Arca lui Noe dispune de un sistem wi-fi care vă permite conectarea la internet de oriunde din incinta hotelului; acest sistem permite o modalitate rapidă şi practică de conectare la Internet.


Întâlniri şi evenimente

Hotel Arca lui Noe oferă oaspeţilor săi o sală de conferinţe şi sală de protocol, ambele echipate cu tehnologie audio şi video: proiectoare, sistem audio, ecrane de afişare, computer, acces la Internet şi mass-media. Cine de afaceri sau pauzele de cafea pot fi, de asemenea, organizate, la cerere. Sala de conferinţe Sala de conferinţe oferă facilităţi şi soluţii de calitate şi flexibile celor care doresc să organizeze întâlniri de afaceri, cursuri de formare profesională şi alte evenimente. Sala de şedinţă oferă echipamente audio-video, personalul Arca lui Noe fiind mereu la dispoziţia dvs. privind orice detaliu tehnic. Restaurant & Bar După o plimbare în parc, un moment de relaxare este binevenit, ascultând muzică şi bucurându-vă de specialităţile gastronomice ale Bucătarului Şef. O întâlnire de afaceri în restaurantul Arca lui Noe vă va aduce un succes sigur. Serviciile oferite de personalul nostru sunt de cea mai bună calitate şi sunteţi oricând bine veniţi să descoperiţi tradiţia Restaurantului Arca lui Noe.


  • Ai nevoie de rezervare?

    Contactați-ne şi vă vom ajuta să faceţi alegerea potrivită.

  • Întâlniri şi evenimente

    Află cum poţi crea un moment cu totul deosebit.